Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
  • Zobrazit

Ochrana osobních údajů

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zák. č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Zákazník svým svobodným rozhodnutím při registraci nebo při provedení objednávky, dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek, a to na dobu neurčitou. Pokud si nadále kupující nebude přát tyto informace dostávat, má možnost kdykoli jejich zasílání ukončit dle postupu uvedeného v každé zasílané zprávě.

Prodávající se zavazuje řídit se tímto zákonem a využívat veškeré údaje pouze pro své interní potřeby, chránit data před zneužitím a neposkytovat je žádnému třetímu subjektu. Registrací dává kupující automaticky souhlas k tomu, že může být e-mailem informován o novinkách v internetovém obchodě Lovebio.cz.

Provozovatel těchto stránek a internetového obchodu, společnost Lovebio s.r.o., je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona.

Společnost Lovebio s.r.o. je registrována na ÚOOÚ pod registračním číslem 00043502.

KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody
Akční nabídka

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
mořské mycí houby, alva, lavera, Natura Siberica, Purity Vision, Urtekram,
BIO kokosový olej Tropicai, Purity Vision, BIO kokosový olej bez vůně Royal Green
Copyright ©  2012-2017 Lovebio s.r.o.
                                                                                 

JavaScript musí být povolen